Rólunk

1999-ben alakult cégünk köztartozásmentes,
magyar tulajdonú vállalkozás.

 
Megalakulásunkkor egész más területtel foglalkoztunk, reklámtárgyak forgalmazásával, emblémázásával, ez a későbbiekben kiegészült nyomdai szolgáltatásokkal, dekorációk tervezésével, kivitelezésével.
Az évek során a dekorációk kihelyezésével lassan kezdtünk belefolyni lakásdekorációkba, szerelésekbe, apróbb lakásfelújításokba.
Szakembergárdánk erősítésével már komolyabb munkákat, felújításokat, a festéstől a lakások felszereléséig tudtunk elvállalni, ebből alakult ki a bútorok összeszerelésének gyakorlata.
2017-ben megkaptuk a NAV-tól a „Megbízható Adózó” minősítést.
Családias, ügyfélközpontú, megbízható cégként, leinformálható múlttal, izgalmas jelennel, és bizakodó jövővel várjuk megrendeléseiket!
Cégünk több lábon is áll a, bútor összeszerelés egy olyan része a vállalkozásunknak, ami azért alakult ki, mert egyre több hasonló jellegű megkeresés érkezett, mert az elégedett Vevők kézről kézre adtak minket.
A megrendelések teljesítése közben jöttünk rá, hogy mi ezt munkát nagyon szeretjük és mostanra már komoly szakmai tapasztalatot is szereztünk.
Ha Önnek nincs kedve, se megfelelő szerszámarzenálja az összeszereléshez, akkor bízza inkább ezt egy szakemberre a dolgot. Ha a BútorFix-et választja a bútorai biztosan gyorsan és szakszerűen lesznek összerakva.
Ha Önnek nincs ideje, kedve, vagy megfelelő szerszámai az összeszereléshez, teherautója a hazaszállításhoz, akkor bízza inkább szakemberre.

Nálunk mindent szükséges eszköz rendelkezésre áll.

Kérje árajánlatunkat.


Kérdés esetén hívjon minket bizalommal.

Kövessen minket.